Ο αγώνας των εργαζομένων του HILTON συνεχίζεται

FacebookTwitterGoogle+Share

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της εκλεγμένης διαπραγματευτικής ομάδας  με τους εκπροσώπους της Ιονικής.

Η εταιρεία για ακόμα μια φορά δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση σε σχέση με τις προθέσεις για όσους συναδέλφους επέλεξαν να μην αποδεχτούν την πρόταση της «εθελουσίας» αποχώρησης.

Το σωματείο παραμένει αμετακίνητο ως προς την αρχική του θέση για διασφάλιση των θέσεων εργασίας και του εισοδήματος. Οι επιλογές ώστε οι συνάδελφοι που παραμένουν με ενεργή την σύμβαση εργασίας, να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης αλλά και μετά είναι πολλές, μένει να αποδειχθεί εάν η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει πραγματικά την βούληση να διαπραγματευτεί σε αυτή την κατεύθυνση ή θα συνεχίσει τον ίδιο αδιάλλακτο δρόμο που οδήγησε πολλούς από εμάς με εκβιαστικά διλλήματα στην ανεργία και την εργασιακή επισφάλεια.

Με βάση τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων που καθόρισαν το πλαίσιο των διεκδικήσεων, το σωματείο αποφάσισε να μην σταματήσουν οι αγωνιστικές δράσεις μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας.

Γι’ αυτόν τον σκοπό καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από το αν επέλεξαν να αποχωρήσουν, να στηρίξουν με την παρουσία τους την κινητοποίηση που αποφασίστηκε από το σωματείο, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ., μπροστά στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου καθώς επίσης και στην Γενική συνέλευση που θα ακολουθήσει στις 13:00 μ.μ.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ