- Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά για τη συμμετοχή του στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
- Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ
- Συμμετέχουμε στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη στις 17:30 στην Πλατεία ΧΑΝΘ
- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
Ανακοίνωση για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης μέχρι τις 30 Γενάρη
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέχρι τις 30 Γενάρη οι αιτήσεις επαναπρόσληψης!
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες που εργάζεστε σε εποχικά ξενοδοχεία στην Αττική ή και σε άλλες περιοχές της χώρας, χρειάζεται να υπερασπιστείτε το δικαίωμα της επαναπρόσληψης για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σας την επόμενη σεζόν αλλά και των δικαιωμάτων σας. Με την αίτηση επαναπρόσληψης κατοχυρώνεται η προϋπηρεσία και η υποχρέωση του εργοδότη στην επαναπρόσληψη, κατόπιν της αίτησης, όπως προβλέπεται από το νόμο. Είναι ένα δικαίωμα το οποίο χρόνια βρίσκεται στο στόχαστρο των εργοδοτών, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια με τις πλάτες της κυβέρνησης πολλοί συνάδελφοι δεν επαναπροσλήφθηκαν, αφού με τις μονομερείς αναστολές (τα ένσημα των οποίων δεν έχουν ακόμα καταβληθεί) οι ξενοδόχοι δεν είχαν καμία υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους.
Η αίτηση επαναπρόσληψης γίνεται με γραπτώς, μέσα από το Συνδικάτο.
Από καλύτερους όρους να δώσουμε τη μάχη της επαναπρόσληψης όλων των εποχικών συναδέλφων μας, με σύγχρονα δικαιώματα και αυξήσεις στους μισθούς, μέσα από κλαδική ΣΣΕ υποχρεωτική. Από καλύτερους όρους να δώσουμε τη μάχη για επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία.
Έλα σε επαφή με το Συνδικάτο, κάνε την αίτηση επαναπρόσληψης.
Πέμπτη 27 Γενάρη 11.30 με 13.30 στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής στην οδό Δανουκάρα 7 στο Λαύριο.
11.00 με 18.00 στα γραφεία του Συνδικάτου, Γλάδστωνος 3 στην Ομόνοια, 7ος όροφος.
Παρασκευή 28 Γενάρη 11.30 με 13.30 στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής στην οδό Δανουκάρα 7 στο Λαύριο.
9.30 με 17.00 στα γραφεία του Συνδικάτου, Γλάδστωνος 3 στην Ομόνοια, 7ος όροφος.
Σάββατο 29 Γενάρη 13.00 με 15.00 στα γραφεία του Συνδικάτου, Γλάδστωνος 3 στην Ομόνοια, 7ος όροφος.
Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλ. επικοινωνίας 6936781463, 6979673364.