Το σωματείο εργαζομένων στo Marriott στηρίζει τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο ΜΕΛΙΑ

FacebookTwitterGoogle+Share

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS MARRIOTT

 

E-mail: som.metropolitan@gmail.com

Αθήνα, Λεωφόρος Συγγρού 385       Τηλ.: 210-94 71 291

Ταχ. Κώδικας code: 175 64                  FAX: 210-94 08 406

                                                                                                        Π. Φάληρο 18/12/2021

Το Σωματείο εργαζομένων του ξενοδοχείου μας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας στο ξενοδοχείο MELIA  όπου η εργοδοσία σχεδιασμένα, έχει προχωρήσει σε απολύσεις συναδέλφων, με πρόσχημα την πτώση των πληροτήτων.

 

Για μία ακόμη φορά Κυβερνήσεις και εργοδοσία προσπαθούν να φορτώσουν τα βάρη της  νέας καπιταλιστικής κρίσεις στις πλάτες του λαού. Μοιράζουν δισεκατομμύρια στους ξενοδόχους την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι του κλάδου καλούνται τα τελευταία χρόνια να ζουν με 9 ευρώ την ημέρα, με αναστολές εργασίας και πρόγραμμα Συν-εργασία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα προχωρούν και σε απολύσεις.

 

Φτάνει πια!!!

Τώρα είναι που με όπλο την ενότητά μας, χρειάζεται να δώσουμε την κύρια μάχη μας. Με μπροστάρη τα πρωτοβάθμια εργασιακά σωματεία και συντονιστή το κλαδικό σωματείο θα δώσουμε την απάντηση στους “μεσολαβητές” της φτώχειας μας. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από μας τις ανάγκες μας και κανείς εκτός από μας δεν μπορεί να επιβάλει τα αιτήματα που έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή μας.

 

Όλοι στην συγκέντρωση την Δευτέρα στις 9 το πρωί έξω από το Ξενοδοχείο MELIA.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ