Η ΔΑΣ CARAVEL  στηρίζει τους συναδέλφους εργαζόμενους του ξενοδοχείου MELIA

FacebookTwitterGoogle+Share

CARAVEL      ΔΑΣ  CARAVEL       17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

 

Η ΔΑΣ CARAVEL  στηρίζει τους συναδέλφους εργαζόμενους του ξενοδοχείου MELIA στο δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην εργοδοσία που σχεδιασμένα έχει  ξεκινήσει απολύσεις εργαζομένων επικαλούμενη την πανδημία και την πτώση δουλείας.

Δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια με όποια ευφάνταστη ελαστική σχέση εργασίας μπορεί να σκεφτεί ο κάθε  κυνηγός κέρδους , η ζωή των εργαζομένων βρίσκεται σε συνεχή ύφεση ακόμη και στις περιόδους ανάπτυξης του τουριστικού κεφαλαίου. Δεν θα ανεχτούμε τους χαϊδεμένους όλων των κυβερνήσεων να μας εμπαίζουν και να φορτώνουν στις πλάτες μας την μεγάλη ή μικρή ανάπτυξη τους . 

Θυμήσου σώμα τι πέρασες για να πανηγυρίζουν τα ρεκόρ αφίξεων και εισπράξεων . Την ίδια περίοδο εμείς μεγαλώναμε τα χρέη μας και την σωματική μας καταπόνηση. Τα ίδια περνάμε και τώρα με την πολυαπασχόληση και την εντατικοποίηση εν μέσω πανδημίας και αναδουλειάς. 

Ανάλογες απολύσεις έχουν ξεκινήσει και στο Caravel το τελευταίο καιρό καθώς και σε άλλα ξενοδοχεία. Με το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ μας πληρώνουν σαν μαύρη εργασία αφού το κράτος καλύπτει ασφαλιστικές εισφορές και το 60% του υπόλοιπου μισθού με αποτέλεσμα 20% μείωση εισοδήματος για τους εργαζόμενους. 

Όχι άλλα δάκρυα και μοιρολατρία .

Δεν θυσιάζουμε τα δικαιώματά μας ούτε τα παιδιά  μας.

Θα είμαστε δίπλα  σας   την ΔΕΥΤΕΡΑ 09,00 στη συγκέντρωση στο ξεν/χειο MELIA