Ανακοίνωση της σωματειακής επιτροπής του εστιατορίου ALO

FacebookTwitterGoogle+Share

Αθήνα 03/08/2020

 

Η σωματειακή επιτροπή του εστιατορίου ‘Alo’ απαιτεί να προβείτε άμεσα σε γραπτή ενημέρωση, ώστε να εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους θέσατε το εστιατόριο εκτός λειτουργίας το Σάββατο 1/8/2020.

Απαιτούμε επίσης, ενημέρωση όσον αφορά τα σχέδια σας για τις θέσεις εργασίας, καθώς και την εξόφληση όλων των οφειλόμενων προς το προσωπικό.

Από τη μέχρι τώρα στάση σας έχετε αποδειχθεί αναξιόπιστοι ως προς την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων μας. Πρόσφατα δε, συνάδελφός μας μετανάστης που του χρωστάτε κάμποσα, αντιμετωπίστηκε από εσάς με απύθμενο θράσος. Τις τελευταίες μέρες δε σηκώνετε ούτε τα τηλέφωνα, είστε εξαφανισμένοι από παντού.

Οι εργαζόμενοι του εστιατορίου είμαστε σε επιφυλακή μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Έχουμε στο πλάι μας το κλαδικό Συνδικάτο της Αττικής, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΜΕ και θα παλέψουμε με όλα τα μέσα μέχρι να δικαιωθούμε. 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε στα χέρια μας ούτως ώστε να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας και να καταβληθούν σε όλους τα χρωστούμενα. Σε περίπτωση που δε λάβουμε άμεσα απάντηση σας επιφυλασσόμαστε να κλιμακώσουμε με μορφές και δράσεις που θα συναποφασίσουμε.

Σωματειακή επιτροπή εργαζομένων ‘Alo’