ΕΚΤΑΚΤΟ: κινητοποίηση στο Υπ. Οικονομικών στις 13:00 για το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ

FacebookTwitterGoogle+Share

Όλοι και όλες στην έκτακτη κινητοποίηση σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών απέναντι στο συντελούμενο έγκλημα του κλεισίματος της ΛΑΡΚΟ!

Βρσικόμαστε ανυποχώρητα στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μαζί με δεκάδες άλλα εργατικά σωματεία της Αττικής και φορείς, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους να επαναλειτουργήσει άμεσα το εργοστάσιο μαζί με όλους τους εργάτες του!

Μαζικό κάλεσμα μαζικής συμμετοχής για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ απευθύνουν πέρα από το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού, το ΠΑΜΕ, η ΟΓΕ, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας (ΟΜΕ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων, η ΕΛΜΕ Πειραιά κ.α.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, τονίζει κατηγορηματικά ότι «μπροστά μας έχουμε ακόμη μία ταξική σύγκρουση: Έχουμε ξεκάθαρο ότι δεν διεξάγεται μια απλή δικαστική διαμάχη μεταξύ των εργαζομένων και της ειδικής διαχείρισης της ΛΑΡΚΟ. Είναι σύγκρουση δύο κόσμων. 

Έξω από τη ΛΑΡΚΟ δεν πρόκειται να βγούμε!»