Το σωματείο εργαζομένων του Athens Marriott καταγγέλλει την άθλια πρακτική της διεύθυνσης του ξενοδοχείου GRAND HAYATT

FacebookTwitterGoogle+Share

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων του Athens Marriott καταγγέλλει την άθλια πρακτική της διεύθυνσης του  ξενοδοχείου GRAND HAYATT

Που προχώρησε σε απόλυση δεκατεσσάρων συναδέλφων επειδή διεκδίκησαν να εφαρμόζεται και προς αυτούς η συλλογική σύμβαση εργασίας του κλάδου και όχι οι μισθοί πείνας χωρίς δικαιώματα, που με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων δόθηκε η δυνατότητα στους εργοδότες να επιβάλουν συνθήκες γαλέρας στον κλάδο με την αξιοποίηση των δουλεμπορικών  συνεργείων.

Αυτές οι πρακτικές αποτελούν πρόκληση για τους εργαζόμενους του κλάδου, μάλιστα ύστερα από μια ακόμη σεζόν εντατικής δουλειάς, με τους ξενοδοχειακούς ομίλους να τσεπώνουν τεράστια κέρδη και σήμερα βλέπουμε να χάνονται θέσεις εργασίας και τα εργασιακά μας δικαιώματα να σμπαραλιάζονται στο όνομα μας κερδοφορίας και μας ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Τα όπλα μας είναι η οργάνωση μας, ο αγώνας  και η αλληλεγγύη μας!

Δεν κάνουμε πίσω, θα μας βρουν μπροστά τους, ενωμένους και αποφασισμένους στο πλάι των απολυμένων συναδέλφων μας, μέχρι την οριστική επαναπρόσληψη τους.

Για εμάς αυτός ο αγώνας αποτελεί έναν αγώνα την  ζωή  μας, τις οικογένειες μας  και την αξιοπρέπεια μας απέναντι στην πολιτική που μας τσακίζει τις ζωές μας!