Παράρτημα Πειραιά: Συμμετέχει στη μαζική σύσκεψη των σωματείων στις 27/11 στο Τριανόν

FacebookTwitterGoogle+Share

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, συνεδρίασε και αποφάσισε την συμμετοχή του στην μαζική σύσκεψη των Σωματείων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών την Δευτέρα 27/11/2023 στον κινηματογράφο Τριανόν.

Η ακρίβεια που εξατμίζει το εισόδημα των εργαζομένων του κλάδου, η κατάσταση στα 2 μεγαλύτερα νοσοκομεία του Πειραιά που οδηγεί τους εργαζόμενους στην περιοχή να βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για εξετάσεις, σε συνδυασμό με τους όρους δουλειάς των ξενοδοχοϋπάλληλων και εργαζόμενων σε εστιατόρια και catering, των διανομέων, απαιτεί την οργάνωση του αγώνα, τον συντονισμό με τα σωματεία όλων των κλάδων ώστε να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων!

Με τη συμμετοχή μας δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό ενάντια στην σφαγή στην Γάζα, στον αγώνα του για Λευτεριά!

Με τη συμμετοχή μας δυναμώνουμε το κάλεσμα των εργατικών σωματείων για το μεγάλο Παμπειραϊκό Συλλαλητήριο για την Υγεία στις 29 Νοεμβρίου στις 7μμ στην πλατεία Κοραή.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ