- Σωματείο εργαζομένων Marriott: η ασφάλεια & η ζωή μας δεν είναι αναλώσιμες!
- Ξενοδοχεία & Εστίαση: Μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία
- Υπόμνημα του Συνδικάτου προς τις εταιρείες ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ & ΕΛΠΕ για τους εργαζόμενους στην κουζίνα
- Η εργοδοτική αυθαιρεσία Ξενοδοχειακών ομίλων – εργολάβων & μεγάλων εταιρειών εστίασης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! | Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24/6 στις 11πμ έξω από τα γραφεία των Ξενοδόχων (Σταδίου 24)
- Σωματείο εργαζομένων INTERCONTINENTAL: στις 24/6 Απεργούμε μαζικά - Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτή την κατάσταση!
Σωματείο εργαζομένων Athens Marriot: μονόδρομος ο συντονισμός της δράσης με σωματεία και ομοσπονδίες – Συμμετοχή στη σύσκεψη σωματείων στις 27/11 στο Τριανόν
Σήμερα 21 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων του ξενοδοχείου Athens Marriott.
Μέσα από τη συζήτηση μας αναδείχθηκε πως δύσκολες συνθήκες διαμορφώνονται για τα λαϊκά νοικοκυριά σε όλα τα επίπεδα, η καθημερινή ζωή μας έχει γίνει αβάσταχτη, με την ακρίβεια να εξανεμίζει από τις πρώτες ημέρες του μηνά τους ήδη χαμηλούς μισθούς μας, η συνεχής υποβάθμιση της παιδείας και της υγείας έχουν γίνει καθημερινός εφιάλτης για τις οικογένειες μας, ενώ παράλληλα η όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της χώρας μας σε ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τον λαό μας.
Εκτιμάμε πως συντονισμός της δράσης μας με Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα είναι μονόδρομος, απέναντι στην καθημερινή επίθεση που δεχόμαστε και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου θα συμμετέχουμε στην Σύσκεψη των σωματείων του που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Τριανόν στις 18.30.
