Ανακοίνωση για την εκδικητική απόλυση & τη συνδικαλιστική δίωξη γιατρών του Ευαγγελισμού

FacebookTwitterGoogle+Share

Καταδικάζουμε την εκδικητική απόλυση του γιατρού Νικ. Σκούφογλου και την συνδικαλιστική δίωξη της Τατιάνας Ευαγγελοπούλου μέλους της ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ και  αναπλ. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Η υποκρισία των κυβερνώντων έχει ξεπεράσει κάθε όριο καθώς από τη μια προβάλλουν τα νομοθετήματα που υποτίθεται ότι δίνουν κίνητρα παραμονής στα νοσοκομεία ώστε να βουλώσουν τις τεράστιες τρύπες που οι ίδιοι και οι πολιτικές τους δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια κι από την άλλη πετάνε στον δρόμο γιατρούς που οι υπηρεσίες τους είναι  απαραίτητες στην αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης.

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας προχωρούν σε εκδικητικές απολύσεις και συνδικαλιστικές διώξεις εναντίον όσων αποκαλύπτουν την εγκληματική πολιτική τους στα ζητήματα της δημόσιας υγείας και η οποία κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά.

Είμαστε πάντα στο πλευρό όσων αγωνίζονται για ένα δημόσιο – δωρεάν σύστημα υγείας  που θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον λαό.