Σωματείο εργαζομένων NOVOTEL: Αλληλεγγύη στους συναδέλφους του TITANIA

FacebookTwitterGoogle+Share

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι του ξενοδοχείου TITANIA,

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, στον επισιτισμό και στα ξενοδοχεία, δεν φοβηθήκαμε ποτέ τον αγώνα! Δεν φοβηθήκαμε ποτέ να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στην εκμετάλλευση, απέναντι στο μεγάλο κεφάλαιο, απέναντι στα οικονομικά μεγαθήρια που πλουτίζουν απ’ τον μόχθο, την αγωνία, το αίμα μας!

Δεν υπήρξε ούτε μία φορά μέσα στους αγώνες του Κλάδου μας που να μην δικαιωθήκαμε όταν φωνάζαμε πως χωρίς εμάς, κουφάρια τα ξενοδοχεία! Και οι μεγαλοξενοδόχοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Όπως γνωρίζουν και τι σημαίνουν οι αγώνες αυτού του κλάδου.

Γνωρίζουμε κι εμείς τι σημαίνει υπερεντατικοποίηση της εργασίας, τι σημαίνει να βγάζεις δουλειά για τρεις εργαζόμενους, να μην προλαβαίνεις ούτε να πιείς νερό, να σκοτώνεσαι καθημερινά για να βγάλεις τη βάρδια πάνω στα πόδια σου.

Στα αιτήματά σας συναντιέται όλος ο κλάδος, συναντιούνται τα αιτήματα όλων των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ολόκληρης της εργατικής τάξης! Συνεπώς ο αγώνας σας είναι και δικός μας!

Μόνο η συσπείρωση στα Σωματεία μας και στα Συνδικάτα μας, μόνο η ταξική πάλη και ο καθημερινός αγώνας μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Novotel στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματά σας και σε όποιες μορφές πάλης επιλέξετε, μέχρι να δικαιωθείτε, μέχρι οι κατακτήσεις σας να γίνουν κτήμα όλων μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Η Γεν. Γραμματέας

Βαγγέλης Παπαγιάννης                                           Γεωργία Ζώγκου