Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη: Συγκέντρωση ενάντια στον πλειστηριασμό του σπιτιού συναδέλφου διανομέα

FacebookTwitterGoogle+Share

ΚΑΝΕΝΑ  ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 12:30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DOVALUE ΚΥΠΡΟΥ 27 – ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ,  ΜΟΣΧΑΤΟ

Τo Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο διανομέας όπου πλειστηριάζεται το σπίτι του με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Ο συνάδελφος είναι ένας από μας , ένας εργαζόμενος του κλάδου όπου 2 χρόνια πανδημίας βρέθηκε αντιμέτωπος με την πολιτική εξαθλίωσης που υλοποιεί η κυβέρνηση προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι ένας εργαζόμενος όπως και εμείς, που δουλεύουμε εδώ και χρόνια με μισθούς πείνας, με ωράρια λάστιχο, θέτοντας σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή μας και την υγεία μας, για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε, να επιβιώσουμε, να έχουμε τα βασικά, σπίτι φαγητό ρεύμα, νερό, μόρφωση και υγεία.  

Η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη για το ξεσπίτωμα των εργαζομένων. Είναι αυτοί που διαμόρφωσαν τις προϋποθέσεις ένας εργαζόμενος με οικογένεια να μην μπορεί να έχει ένα «κεραμίδι» πάνω από το κεφάλι του. Είναι αυτοί που έδωσαν το πράσινο φως ώστε οι τράπεζες να μας ξεσπιτώνουν για να αυγατίζουν τα υπέρογκα κέρδη, που βγαίνουν από τον δικό μας ιδρώτα, από τη δουλειά των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ