- Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη για τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων
- 1η ΜΑΗ 2026 - ΑΠΕΡΓΙΑ: Καμιά θυσία για τον πόλεμο & τα κέρδη τους - Οργάνωση κι αγώνας για την ανατροπή - Όλοι & όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στις10:30 στο Σύνταγμα
- Σωματείο Athens Marriott: Καταγγελία για τις απολύσεις στα KFC - ΔΕΝ θα περάσουν! Η τρομοκρατία δεν μας φοβίζει!
- Άρθρο του Γ. Στεφανάκη για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη
- Saint George Lycabettus: 5 αστέρια στην ομηρία των συμβάσεων και τις διώξεις για συνδικαλιστική δράση
Εκπομπή 22/2/2022 για Συλλαλητήριο 26/2, Efood και Hilton
Στη σημερινή εκπομπή μιλάμε για την παράσταση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, στην οποία συμμετείχε και το Συνδικάτο και την ανάγκη αποδέσμευσης της χώρας μας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς.
Για το επικείμενο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στις 26/2 στο Σύνταγμα συζητάμε με τον Γιώργο Στεφανάκη, πρόεδρο του Συνδικάτου και μέλος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
Με τον Βασίλη Στύλο, μέλος του νεοσυσταθέντος και μαχητικού σωματείου της EFOOD μιλάμε για τα προβλήματα του κλάδου και τις διεκδικήσεις.
Τέλος, συνομιλούμε με τον Μανώλη Καμηλάκη, μέλος του σωματείου του ΧΙΛΤΟΝ για τον αγώνα των εργαζομένων που συνεχίζεται.