- Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη για τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων
- 1η ΜΑΗ 2026 - ΑΠΕΡΓΙΑ: Καμιά θυσία για τον πόλεμο & τα κέρδη τους - Οργάνωση κι αγώνας για την ανατροπή - Όλοι & όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στις10:30 στο Σύνταγμα
- Σωματείο Athens Marriott: Καταγγελία για τις απολύσεις στα KFC - ΔΕΝ θα περάσουν! Η τρομοκρατία δεν μας φοβίζει!
- Άρθρο του Γ. Στεφανάκη για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη
- Saint George Lycabettus: 5 αστέρια στην ομηρία των συμβάσεων και τις διώξεις για συνδικαλιστική δράση
Μπράβοι της Ιονικής και ΟΠΚΕ υποδέχτηκαν τους εργαζόμενους του Χίλτον!
Την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) έστειλε σήμερα η κυβέρνηση κατ’ εντολή της διοίκησης της Ιονικής για να «υποδεχτούν» τους εργαζόμενους του ΧΙΛΤΟΝ οι οποίοι είχαν προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.
Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι βρίσκονται πλέον σε καθεστώς 3μηνης διαθεσιμότητας με μονομερή απόφαση της εργοδοσίας, είχαν ενημερώσει για την σημερινή παρουσία τους με επιστολή, ξεκαθαρίζοντας ότι η πρόσθεση τους είναι η πραγματοποίηση συνάντησης με εκπροσώπους της εργοδοσίας ώστε να συζητηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων.
Η εικόνα των οπλισμένων σαν αστακών αστυνομικών της ΟΠΚΕ και των φουσκωτών της ασφάλειας της εταιρείας που αντίκρισαν οι εργαζόμενοι, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση και η Ιονική αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους που διεκδικούν τη δουλειά και το εισόδημά τους σαν εγκληματίες.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

