Ανακοίνωση του Συνδικάτου για το NOVOTEL: Όχι στα δουλεμπορικά! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

FacebookTwitterGoogle+Share

Αντιπροσωπεία του Συνδικάτου μαζί με το επιχειρησιακό σωματείο του NOVOTEL  πραγματοποίησε σήμερα παρέμβαση στην εργοδοσία του ξενοδοχείου. Βασικό θέμα ήταν η απόφαση της εργοδοσίας να μεταφέρει τους εργαζόμενους με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε δουλεμπορικά γραφεία, ελαστικοποιώντας έτσι περαιτέρω τις σχέσεις εργασίας, με ευέλικτες μορφές και εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα.

Το Συνδικάτο μαζί με το επιχειρησιακό σωματείο του ΝOVOTEL κάναμε ξεκάθαρη για ακόμη μια φορά  την πάγια θέση μας, για εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή δουλειά, με συλλογικές συμβάσεις και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες. Καταστήσαμε σαφές ότι δεν θα ανεχτούμε καμία ενέργεια που να υπονομεύει τις θέσεις εργασίας των συναδέλφων μας ούτε την παραπέρα αξιοποίηση ελαστικών μορφών μέσα από τα περίφημα «γραφεία ευρέσεως» εργασίας.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας, μαζικά και μαχητικά, για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας σε όλα τα ξενοδοχεία και τα επισιτιστικά καταστήματα. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα δικαιώματα και τις ανάγκες μας. Συνεχίζουμε την πάλη ακόμα πιο δυναμικά, διεκδικώντας μόνιμες θέσεις εργασίας, μέτρα προστασίας για την υγεία των εργαζομένων και προσλήψεις για να σταματήσει η εντατικοποίηση και τα εξαντλητικά ωράρια που τσακίζουν κόκκαλα μέσα στους χώρους εργασίας.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ