Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση & σωματική βία στο ATHENS AVENUE

FacebookTwitterGoogle+Share

ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ATHENS AVENUE ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚH-ΣΩΜΑΤΙΚH ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 / 8 16:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS AVENUE ΣΥΓΓΡΟΥ 182, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

            Οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες των εργαζόμενων γυναικών στο ξενοδοχείο Athens Avenue, οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί και στην επιθεώρηση εργασίας , όπως και στην αστυνομία, έρχονται να επιβεβαιώσουν την σαπίλα, την εργοδοτική βία και τρομοκρατία που επικρατεί στους χώρους δουλειάς, καθώς οι συναδέλφισσες για να βγάλουν ένα μεροκάματο βρέθηκαν αντιμέτωπες με κακοποιητικές συμπεριφορές του διευθυντή τις οποίες υπό την ανοχή και σε γνώση του έχει εκδηλώσει και ένας εργαζόμενος.

Και σαν να μην φτάνουν οι δύσκολες συνθήκες εργασίας με την εντατικοποίηση που σπάει κόκκαλα, με τις καμαριέρες να κάνουν πάνω από 20 δωμάτια τη μέρα, σε διαφορετικούς ορόφους, γεγονός που καταπονεί το σώμα τους σε μεγάλο βαθμό. Οι ίδιες το λένε “μέση, γόνατα έχουν ήδη φύγει, τώρα σειρά έχουν άλλα” έρχονται να προστεθούν και οι πολύ σοβαρές μαρτυρίες-καταγγελίες τους για βρισιές, για μπούλινγκ, για σωματική επίθεση, για σεξουαλική παρενόχληση.

Όλα τα παραπάνω μεγαλώνουν την οργή μας απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία και εκμετάλλευση.

Όπως φαίνεται οι εργαζόμενοι στα μάτια του διευθυντή είναι σκουπίδια, καθώς απειλεί, βρίζει, και παρενοχλεί τις συναδέλφισσες και όπως λέει “κουμάντο εδώ κάνω εγώ”.

Απαιτούμε από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να απομακρυνθεί άμεσα ο εν λόγω διευθυντής του ξενοδοχείου, οι καταγγελίες είναι σοβαρές και ο συγκεκριμένος είναι επικίνδυνος για τη σωματική και ψυχική ασφάλεια των συναδέλφων.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΒΙΑ

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ, Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ