26/8 στις 17:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

FacebookTwitterGoogle+Share

ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/8 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! 

 

  • ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
  • ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ.
  • ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
  • ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

 

Συνάδελφοι, συναδέρφισσες, όσες παροχές δόθηκαν μέχρι σήμερα στους εργαζόμενους του κλάδου τις κατακτήσαμε με τις μαζικές και αποφασιστικές κινητοποιήσεις, με την οργάνωση μας μέσα από το Συνδικάτο και τα επιχειρησιακά σωματεία μέσα στους χώρους δουλειάς. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη διασφάλιση του εισοδήματος μας ! Απαιτούμε άμεσα να σταματήσει η κοροϊδία με τη καταβολή της πενιχρής αποζημίωσης των 534 ευρώ , που καταβάλλεται κάθε δύο μήνες , δημιουργώντας άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε μας και τις οικογένειες μας. 

Όλοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι στο κλάδο , σε επισιτισμό και Ξενοδοχεία , κυριολεκτικά έχουν ξεσαλώσει όσον αφορά το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα έχουν γίνει λάστιχο , δεν εφαρμόζονται για να μην πληρώσουν οι εργοδότες το κόστος. Όσοι έχουμε μπει για δουλειά είτε δουλεύουμε με εξαντλητικά ωράρια , από πόστο σε πόστο , είτε με εκ περιτροπής και μειωμένο μισθό. 

Η κυβέρνηση αντί να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας , συνεχίζει να κουνάει το δάκτυλο στους εργαζόμενους και το λαό για να μεταφέρει τις ευθύνες τις έξαρσης της πανδημίας στις πλάτες μας. Την ίδια ώρα που με το άνοιγμα του τουρισμού , στο όνομα της διασφάλισης των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων στο τουρισμό ,θυσίασαν στη κυριολεξία την υγεία μας.  

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από αυτόν της οργάνωσης στο Συνδικάτο, της ενίσχυσης του αγώνα για την υπεράσπιση των δικών μας συμφερόντων. Μαζί με όλους τους κλάδους, να παλέψουμε για την ανατροπή της πολιτικής που στέλνει το λογαριασμό της νέας κρίσης στους εργαζόμενους , μετά από την τεράστια κερδοφορία των προηγούμενων χρόνων ως αποτέλεσμα των ελαστικών μορφών απασχόλησης , των μειώσεων σε μισθούς και δικαιώματα. 

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ. ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!!!

ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/8 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ