ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

FacebookTwitterGoogle+Share

Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, εργαζόμενους και συνταξιούχους, νέους και παλιούς ασφαλισμένους, γυναίκες.

  • Κανείς εργαζόμενος στον τουρισμό-επισιτισμό δεν θα παίρνει ΠΟΤΕ σύνταξη!
  • Κανείς δεν θα έχει ασφάλιση για τον εαυτό του και τα παιδιά του, τη δυνατότητα δηλαδή να καλύπτει τις στοιχειώδης ανάγκες της οικογένειάς του για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  • Κανείς δεν θα μπορεί να αρρωστήσει, γιατί δεν θα πληρώνεται, ή θα παίρνει ψίχουλα.

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Τις κατεβάζουν στα όρια των 200 και 300 ευρώ!

Τις προσαρμόζουν στα όρια του «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος» που θα ρίξει συνολικά προς τα κάτω μισθούς και συντάξεις.

Δεν θα γλιτώσουν ούτε κι αυτοί που έχουν ήδη πάρει σύνταξη με 15 χρόνια δουλειάς!!

 

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ!

Κανείς δεν θα πάρει σύνταξη πριν τα 62 ή πριν το γενικό όριο των 67, ακόμη και όσοι δουλεύουν από την δεκαετία του ’70 και τους λείπουν τα ένσημα ή το όριο ηλικίας. Θίγονται άμεσα γυναίκες με ανήλικα παιδιά, εργαζόμενοι που είναι ακόμη στα Βαρέα.

 

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΣΗΜΩΝ για σύνταξη από τα 4.500 ένσημα στα 6.000 ένσημα! Κανείς, εποχικός,  άνεργος, ή νέος που εργάζεται με 2ωρα, 3ωρα και σε προγράμματα απασχόλησης, δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη!

Κι όλα αυτά για να στηρίξουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες στην υγεία, στην ιδιωτική ασφάλιση, για να ενισχύσουν τα κέρδη των μεγαλοξενοδόχων και των μονοπωλιακών ομίλων. Θέλουν η σύνταξη και η υγεία να εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από τις εισφορές μας ώστε να απαλλαγούν σταδιακά οι εργοδότες και το κράτος από τις ευθύνες τους.

Να ποια είναι η ανάπτυξη

και ανάκαμψη στην οποία αναφέρονται.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Να αγωνιστούμε τώρα για ένα ασφαλιστικό σύστημα  που  θα  προστατεύει  εμάς και τις οικογένειές μας,  θα  μας  εξασφαλίζει καλή  και  ποιοτική  ζωή  μετά  τη σύνταξη,  θα  μας  προσφέρει  δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας – Πρόνοιας και Περίθαλψης.

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 4 μμ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σταδίου 29) να δώσουμε το μήνυμα ότι

Δεν τους χαρίζουμε τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας!

 

Να προετοιμαστούμε τώρα για νέα απεργιακή μάχη, ακόμη πιο μεγάλη, ακόμη πιο μαζική!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ,

ΣΤΙΣ 5.30 μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Κατέβασε την ανακοίνωση σε pdf Ανακοίνωση για 4 και 7 Δεκέμβρη