Καμία ανοχή σε φασίστες, ναζιστές δολοφόνους

FacebookTwitterGoogle+Share

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Έπειτα από έγκυρες πληροφορίες, φασιστική οργάνωση έψαχνε αυτές τις μέρες χώρο σε ξενοδοχείο της Αθήνας για να πραγματοποιήσει συγκέντρωση, σπέρνοντας το μίσος και το δηλητήριο του φασισμού.

Οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι παντού. Σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε όλα τα Ξενοδοχεία της Αθήνας, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα και επαφή με το Συνδικάτο ώστε κάθε προσπάθεια των φασιστών να κάνουν εκδήλωση σε Ξενοδοχείο της Αθήνας, να αποτραπεί. Δεν προσφέρουμε καμία υπηρεσία σε δολοφόνους και φασίστες!

Το Συνδικάτο μας, πιστό και συνεπές στις αποφάσεις του για τη καταδίκη της των φασιστών, πρωτοστάτησε όλο το προηγούμενο διάστημα για να μπουν στη φυλακή οι δολοφόνοι του Παύλου και των μεταναστών εργατών. Πρωτοστατήσαμε για να καταδικαστούν οι επιθέσεις απέναντι στους κομμουνιστές – αγωνιστές μεταλλεργάτες της ζώνης, στους εργάτες γης του Μαραθώνα και της Μανωλάδας.

Άλλωστε αυτή τη στάση του Συνδικάτου μάς την επιβάλει και η ίδια η ιστορία του, έχοντας 2 στελέχη του εκτελεσμένους στους 200 της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944 και εκατοντάδες μέλη του που συγκρότησαν το λόχο επισιτιστών του ΕΛΑΣ την περίοδο της μεγαλειώδους αντίστασης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τον φασισμό. Είμαστε από τα Συνδικάτα που την περίοδο της Χούντας οι δυνάμεις καταστολής έκαψαν τα αρχεία και κυνήγησαν ανελέητα τα μέλη του.

Οι ιδιοκτήτες των Ξενοδοχείων αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη. Θα είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι προς τον λαό της Αθήνας εάν δώσουν χώρο για να σπέρνουν οι φασίστες το δηλητήριο του Φασισμού, κι αν το κάνουν θα μας βρουν για άλλη μια φορά μπροστά τους.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ