Στηρίζουμε το αίτημα των εργαζομένων της Select Service για κάλυψη των εξόδων μετακίνησης!

FacebookTwitterGoogle+Share

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SSP ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΙΣ 12/4 13:00-15:00 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ στις 13:30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ BURGER KING ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

Το Συνδικάτο  Επισιτισμού- Τουρισμού- Ξενοδοχείων Ν. Αττικής εκφράζει την στήριξη του στον αγώνα των εργαζομένων στην Select Service  στο αεροδρόμιο που διεκδικούν από την εργοδοσία, την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο. Στέκεται στο πλευρό του επιχειρησιακού σωματείου, που μπαίνει μπροστά στην οργάνωση αυτού του αγώνα.

Είναι προκλητικό πως οι εργαζόμενοι ενώ  δουλεύουν σε συνθήκες μεγάλης εντατικοποίησης εξυπηρετώντας χιλιάδες τουρίστες καθημερινά, με μισθούς που εξανεμίζονται από την ακρίβεια, η εταιρία αρνείται να καλύψει έξοδα που κανονικά είναι δική της ευθύνη να καλύπτει. Είναι προκλητικό και από την στιγμή που η εταιρία συνεχώς σπάει ρεκόρ σε κέρδη, που συνεχώς ανοίγει μαγαζιά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και στα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας.

Το Συνδικάτο και τα σωματεία που συσπειρώνονται σε αυτό, οργανώνουν τον αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς, με περισσότερα δικαιώματα για τους εργαζόμενους, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.  Παλεύουν για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στον επισιτισμό και στις μεγάλες αλυσίδες που θα κατοχυρώνουν αυτά τα δικαιώματα! Εκεί έχει θέση κάθε εργαζόμενος που αγανακτεί με την κατάσταση που επικρατεί.

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η διεκδίκηση όσων έχουμε ανάγκη εμείς και οι οικογένειες μας! Μόνο μέσα από τα σωματεία μας, τα συνδικάτα μας, μπορεί αυτός ο αγώνας να έχει αποτέλεσμα! Κόντρα σε όσους μας θέλουν να συμβιβαστούμε με την ανέχεια, με σκυμμένα κεφάλια! Κόντρα σε όσους θέλουν να βγάζουν κέρδη, χωρίς να υπολογίζουν τις δικές μας ζωές.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ- ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ