Σωματείο εργαζομένων Royal Olympic: Εξοργιστική η μη καταβολή των δεδουλευμένων μας!

FacebookTwitterGoogle+Share

Η οργή ξεχειλίζει από τους συναδέλφους αφού είναι παραμονή 15Αύγουστου και δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τα δεδουλευμένα του περασμένου μήνα!

Τι κι αν πηγαίνουμε κάθε μήνα στην Επιθεώρηση Εργασίας, τι κι αν έχουμε πάει στον ΟΜΕΔ, τι κι αν έχουμε οργανώσει κινητοποιήσεις μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο, τι κι αν παλιότερα είχαμε κάνει και επισχέσεις εργασίας, «στων κουφών τη πόρτα όσο θέλεις χτύπα». Και βάζουμε πληθυντικό γιατί εκτός την αδιαλλαξία και τον τακτισμό του εργοδότη να μην πληρώνει ποτέ στην ώρα του, τεράστιες ευθύνες έχει και η Επιθεώρηση Εργασίας που τόσα χρόνια απλά καταθέτει την αδυναμία της, για να μη πούμε τίποτα άλλο!

Εκατό μέτρα από το μουσείο Ακρόπολης, εκατό μέτρα από το Καλλιμάρμαρο, στο 5άστερο ΡΟΑΓΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚ, με πληρότητες και φέτος που αγγίζουν το 90%, αλλά με λιγότερους εργαζόμενους από άλλες χρονιές, υπαμειβόμενους και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και εκ περιτροπής, ζούμε «το θαύμα στο τουρισμό».

Γιατί περί θαύματος πρόκειται αν ο ξενοδόχος ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα και παρόλα αυτά γίνεται πιστευτός από τις υπηρεσίες του κράτους!