Μουσικό Live οικονομικής ενίσχυσης του Συνδικάτου στο Κύτταρο στις 13/2 στις 20:00

FacebookTwitterGoogle+Share

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού διοργανώνει πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης με live hip hop, κι όχι μόνο, μουσική τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 20:00 στο ιστορικό Κύτταρο (Ηπείρου και Αχαρνών).

Η προσπάθεια για την οργάνωση του αγώνα μας για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, για το 5ημερο 8ωρο, την κατοχύρωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Το Συνδικάτο μας όλο το προηγούμενο διάστημα οργάνωσε δεκάδες παρεμβάσεις, απεργίες, στάσεις εργασίας, στήριξε εκατοντάδες συναδέλφους για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισαν στο χώρο δουλειάς τους. Πολλοί συνάδελφοι κατάφεραν μαζί με το Συνδικάτο, να κερδίσουν τα αυτονόητα , δηλαδή τα δεδουλευμένα, τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, να γυρίσουν πίσω στη δουλειά μετά από απόλυση κ.α.

Συγκρουστήκαμε μέσα σε μεγάλους χώρους δουλειάς, ξενοδοχειακές μονάδες, catering, μεγάλες εταιρείες γρήγορης εστίασης παλεύοντας μαζί με επιχειρησιακά σωματεία για την υπογραφή επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στο σύγχρονο δουλεμπόριο, στις συμβάσεις ελαστικής απασχόλησης, την σύγχρονη ομηρία των εργαζομένων.

Μέσα σε αυτές τις μάχες το Συνδικάτο πάντα προσπαθούσε να εξασφαλίσει την συμβολή της πολιτιστικής και γενικότερα της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως όπλο στο σημαντικό αγώνα που δίνουμε για τη ζωή που μας αξίζει ως παραγωγοί του τεράστιου πλούτου που βγαίνει από το κλάδο της εστίασης και του τουρισμού.

Φέτος για άλλη μια χρονιά, παρά τις σημαντικές δυσκολίες, τα εμπόδια που μπαίνουν  από το κράτος και την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν, συνεχίζουμε την προσπάθεια της προβολής μια πολιτιστικής πρότασης που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αγώνα μας.

Οργανώνουμε για άλλη μια χρονιά τη καθιερωμένη συναυλία με νέους και παλιούς συναδέλφους, καλλιτέχνες – εργαζόμενους, που με τα τραγούδια τους και τη δημιουργική μουσική τους εκφράζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, εκφράζουν τον αγώνα, εκφράζουν την δημιουργική διασκέδαση μακριά από κάθε είδους εξάρτηση.

Για άλλη μια χρονιά αυτή η συναυλία θα αποτελέσει ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για το κλάδο, θα συμβάλλει ώστε να δώσουμε με καλύτερους όρους τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, δίνοντας μια ακόμα οικονομική ανάσα στο Συνδικάτο μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 2023 ΣΤΙΣ 20:00μμ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE, ΗΠΕΙΡΟΥ 48& ΑΧΑΡΝΩΝ

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ:

Tiny Jackal, Ζωγράφος & Ghetto Rock, Το Σφάλμα, Dason, Brak & DjMillman, Βασίλης Ράλλης, Lyrical Punishment, Drugitiz, TAF 34, ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ, ΚΙΣΣΑ ΓΚΡΙ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ