Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των απεργών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

FacebookTwitterGoogle+Share

Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση αναδεικνύεται ως το μακρύ χέρι της εργοδοσίας επιδιώκοντας με ΜΑΤ και  βία να σπάσει την απεργία των εργαζομένων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στην Θεσσαλονίκη διεκδικώντας εδώ και εβδομάδες, την  ανάκληση των απολύσεων 15 συναδέλφων τους καθώς και την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα τους. 

Η σημερινή απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής ήταν τόσο σφοδρή που προκάλεσε τον τραυματισμό αρκετών εργατών ενώ είναι πλέον σαφές ότι Κυβέρνηση και εργοδοσία καταφεύγουν σε μεθόδους τραμπούκων του υπόκοσμου με στόχο να τρομοκρατήσουν τους αγωνιζόμενους εργάτες .

Το ταξικό εργατικό κίνημα, με τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους όλης της χώρας, είναι στο πλευρό των εργατών της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ γιατί δίνουν έναν δίκαιο αγώνα κόντρα στα σχέδια της εργοδοσίας που από την μια απολύει εργάτες και από την άλλη απολαμβάνει προκλητικές διαγραφές χρεών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία που της πρόσφερε η Κυβέρνηση της ΝΔ .

Η ανυποχώρητη στάση των απεργών που κρατάνε ζωντανό αυτό τον αγώνα μας εμπνέει όλους. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ