- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
- Για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα
- ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Πάρτε πίσω τις απολύσεις - Δεν περισσεύει κανείς - Τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
- Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες – Δεν θα αποδεχτούμε τα εργοδοτικά εγκλήματα για κανονικότητα Όλοι στη Σύσκεψη-Συγκέντρωση σωματείων, στις 11/7, πλ. Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο στις 10:30
Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!
Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής καταγγέλλει την άθλια τρομοκρατική σύλληψη του πρόεδρου του Σωματείου των εργαζομένων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών καθώς και του Αναπληρωτή Γραμματέα της Ομοσπονδίας.
Όλο αυτό το διάστημα οι συνάδελφοι αγωνίζονται με επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις για να παρθούν πίσω 15 απολύσεις συναδέλφων τους και για να υπογράψουν ΣΣΕ με αξιοπρεπείς όρους εργασίας. Καταδικάζουμε επίσης την παρέμβαση του εισαγγελέα που έδωσε εντολή γι’ αυτές τις συλλήψεις κάτω από την πίεση προφανώς της εργοδοσίας, αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο που όλες οι κυβερνήσεις έχουν νομοθετήσει μέχρι σήμερα.
Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς όρους και χωρίς απαγγελία κατηγοριών οι συνδικαλιστές.
Σε αυτόν των αγώνα που δίνουν αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοι μας αντιμετωπίζοντας θεούς και δαίμονες θα είμαστε δίπλα τους. Όλοι για έναν και ένας για όλους.