Καταγγελία του Σωματείου Σελέκτ Σέρβις: Κανένα λαϊκό νοικοκυριό χωρίς ρεύμα!

FacebookTwitterGoogle+Share

Ακόμα ένα σπίτι μένει στο «σκοτάδι», αφού σε συνάδελφό μας έκοψαν το ρεύμα όταν ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος 650 ευρώ- πάνω κάτω όσο ο μηνιαίος μας μισθός….

Τη στιγμή που ο πληθωρισμός στην Ελλάδα προσεγγίζει το 10%, που ο μισθός μας δεν φτάνει ούτε για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που τα 2 προηγούμενα χρόνια προσπαθούσαμε να επιβιώσουμε με το πενιχρό επίδομα των 534 ευρώ, που παλεύαμε ανάμεσα στη μισοανεργία και την ανασφάλεια, η κυβέρνηση και τα διάφορα παπαγαλάκια της μας καλεί να «σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι».

Τέρμα πια στην κοροϊδία! Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση δίνει πακτωλό χρημάτων στους επιχειρηματικούς ομίλους της ενέργειας, 11 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης, λεφτά που ανήκουν στους λαούς, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια και παλεύουν να ανταπεξέλθουν στα δυσθεώρητα ποσά των λογαριασμών ρεύματος και τους φόρους.

Δεν αντέχουμε άλλο! Οι νέες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος έρχονται να επιβαρύνουν ακόμα παραπάνω το μηνιαίο προϋπολογισμό κάθε λαϊκού σπιτιού. Πληρώσαμε την ανάπτυξή τους, πληρώσαμε την κρίση τους και τώρα μας ζητάνε να πληρώσουμε και τον πόλεμό τους. Με την ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, την απελευθέρωση της ενέργειας το ρεύμα μετατράπηκε σε ένα πανάκριβο εμπόρευμα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΩΣ ΕΔΩ!

Συμμετέχουμε στην παρέμβαση που θα γίνει τη Δευτέρα 18/04/22 και ώρα 10:30 πμ στο ΔΕΔΔΗΕ Περιστερίου( Θηβών 57) από κοινού με την Επιτροπή κατά της Ακρίβειας και το Παράρτημα Δυτικών του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού. Να επανασυνδεθεί άμεσα το ρεύμα στο σπίτι του συναδέλφου.

 Δε δεχόμαστε άλλες θυσίες για να μη θιχτούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Δε θα επιτρέψουμε να μείνει χωρίς ρεύμα κανένα σπίτι συναδέλφου.

Κανένας μόνος του! Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο και σε κάθε συνάδελφο που αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα! Επιπλέον, όσοι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθούν στο σωματείο, χωρίς δισταγμό!

Δυναμώνουμε την πάλη μας για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς, για κατάργηση των φόρων στο ρεύμα, το φυσικό αέριο και τα είδη λαϊκής κατανάλωσης, για μείωση των τιμών και τιμή πλαφόν στα βασικά είδη, την ενέργεια, τα καύσιμα.

Email: somateiossp2018@gmail.com/somateiossp.blogspot.gr

Τηλ. Επικοινωνίας : 6979673364, 6957758856, 6975641642