ΔΑΣ ΧΙΛΤΟΝ: Ημέρες καριέρας στα σκλαβοπάζαρα των μεγαλοξενοδόχων

FacebookTwitterGoogle+Share

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η υποκρισία της εργοδοσίας στο ΧΙΛΤΟΝ ξεπέρασε κάθε όριο. Ο Θίασος της Ιονικής Ξενοδοχειακής ανεβάζει στις 20 Ιανουαρίου μια παράσταση για γέλια και για κλάματα με τον τίτλο «Ημέρες Καριέρας».

Μόλις είδαν ότι οι εργαζόμενοι οργανώθηκαν και αγωνίζονται ενάντια στα εκβιαστικά σχέδια  της Ιονικής να μας πετάξει όλους στο δρόμο, έστησαν αυτό το άθλιο πανηγύρι για να μας πείσουν να παραιτηθούμε και να φύγουμε για…άλλες καριέρες!

Κουβαλάνε αυτούς που κάθε μήνα κάνουν απολύσεις, Caravel, Athens Plaza, Four Season (πρώην Αστέρας) κτλ, για να μας προσφέρουν τι; Δουλειά ή εγγυημένες απολύσεις μετά από λίγους μήνες;

Οι εργαζόμενοι δεν μασάνε κουτόχορτο, γνωρίζουν πολύ καλά και ποιοι είναι οι «πρόθυμοι» εργοδότες αλλά και τι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση της Ιονικής, η οποία είναι σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους ξενοδόχους οι οποίοι μόνο οφέλη θα έχουν αν ολοκληρωθεί το πλάνο ομαδικών – εκβιαστικών απολύσεων στο ΧΙΛΤΟΝ.

Ως ΔΑΣ καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι σε επαγρύπνηση, να μην πέσουν στην παγίδα και να επικεντρωθούν στον αγώνα για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και του εισοδήματος μας.

Όλοι στην ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο.

Συνεχίζουμε τη μάχη, έχουμε την στήριξη όλου του κλάδου και ολόκληρης  της κοινωνίας που βλέπει το δίκαιο των αιτημάτων μας.