Συγκέντρωση συμπαράστασης για το σωματείο εργαζομένων της Γευσήνους

FacebookTwitterGoogle+Share

Οι εργαζόμενοι της Γευσήνους δεν είναι μόνοι στον δίκαιο αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους!

Με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης, στο Κρυονέρι, σωματεία και φορείς από την ευρύτερη περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών, διατράνωσαν την συμπαράστασή τους στο νεοσύστατο Σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση «Γευσήνους» ΑΒΕΕ.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν μία σειρά εκπρόσωποι Διοικητικών Συμβουλίων από Σωματεία και Φορείς της ευρύτερης περιοχής. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, τα μέλη του Σωματείου προχώρησαν σε νέες εγγραφές εργαζομένων από τη παραγωγική μονάδα, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τη πορεία του Σωματείου και ανανέωσαν το ραντεβού τους στην επόμενη συνάντησή τους.

Στην κινητοποίηση μίλησε ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Ν. Αττικής, ο οποίος στάθηκε στην σημασία οργάνωσης των εργαζομένων στα σωματεία τους.

Μίλησε επίσης, ο Γιώργος Τσιμπουκάκης, πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων «Γευσήνους ΑΒΕΕ», ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Μπαλαούρας, πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείων Προαστίων του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής.