Η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας δεν είναι πολυτέλεια!

FacebookTwitterGoogle+Share

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με την συμμετοχή τους τις παρεμβάσεις που αποφάσισαν τα σωματεία της Αττικής, στo πλαίσιo της Παναττικής μέρας δράσης για την επίταξη των ιδιωτικών μονάδων υγείας και την επαναλειτουργία των κλειστών νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της πανδημίας που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Η κυβέρνηση αντί να παίρνει μέτρα για στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, αντί να προχωράει σε προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, αντί να ενισχύει τις κλινικές και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα υγείας, ψάχνει να βρει τα εξιλαστήρια θύματα για να φορτώσει τις δικές της ευθύνες, αφού δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για να προστατεύσει τον λαό από την πανδημία.

Παράλληλα η στοχευμένη υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας απ’ όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις λειτουργεί σαν δούρειος ίππος για την ιδιωτικοποίησή του, εξυπηρετώντας τα οικονομικά συμφέροντα  των ιατρικών επιχειρηματικών ομίλων.

Οι δίκαιες διεκδικήσεις των αγωνιζόμενων νοσοκομειακών γιατρών μας αφορούν όλους, θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε στιγμή του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τους τα αιτήματα .

Όλοι στην κινητοποίηση στις 24 Νοεμβρίου στη 1 μ.μ. στην έδρα της 2ης ΥΠΕ απαιτώντας τη στελέχωση – επαναλειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Την ίδια μέρα στις 6 μ.μ. στηρίζουμε  τις παρεμβάσεις  στις ιδιωτικές μονάδες υγείας «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» στον Πειραιά, «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ» στους Αμπελοκήπους, «ΥΓΕΙΑ» και «ΜΗΤΕΡΑ» στο Μαρούσι, «MΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ GENERAL» στο Χολαργό.

Με όπλο την αλληλεγγύη θα δώσουμε συλλογικά και αυτή την μάχη.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ