Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ!

FacebookTwitterGoogle+Share

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ εδώ και 22 μήνες διεξάγουν ένα μεγάλο αγώνα για να διασφαλιστεί η συνέχεια της λειτουργείας της, διατηρώντας όλες τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα  τους.

Με τις αλλεπάλληλές κινητοποιήσεις τους μέχρι τώρα εμπόδισαν απολύσεις στις εργολαβίες, διαθεσιμότητες, εκ περιτροπής εργασία, περισσότερες περικοπές επιβάλλοντας την συνέχιση της λειτουργίας.

Η μάχη ενάντια στην υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για  ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ, που θα οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο την μεγαλύτερη μεταλλευτική εταιρία της χώρας και 1200 εργαζόμενους στο δρόμο, είναι υπόθεση όλης της εργατικής τάξης της χώρας .

Τώρα που ο δίκαιος αγώνας τους για αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα είναι στο πιο κρίσιμο σημείο, είναι αναγκαίο να τους στηρίξουμε όλοι όπως ακριβώς έγινε με τις μεγάλες μάχες στην e-food και με την Cosco .

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού στηρίζει την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ το Σάββατο στις 13/11  και καλεί όλους τους συναδέλφους να τους υποδεχτούν αγωνιστικά την ίδια ημέρα στις 11πμ στο Σύνταγμα.

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ