- Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά για τη συμμετοχή του στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
- Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ
- Συμμετέχουμε στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη στις 17:30 στην Πλατεία ΧΑΝΘ
- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
Κινητοποίηση και στη Ραφήνα από το Συνδικάτο και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής
Κινητοποίηση και στη Ραφήνα πραγματοποίησε το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της σημερινής στάσης εργασίας, διεκδικώντας τη διασφάλιση του εισοδήματος και των θέσεων εργασίας, αλλά και τη λήψη μέτρων προστασίας της ζωής και της υγείας τους.
Οι συγκεντρωμένοι κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο όπου πρόσφατα ένας νέος εργαζόμενος, διανομέας, έχασε τη ζωή του την ώρα της δουλειάς.
Φωνάζοντας το σύνθημα «Δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές, αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές» ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις κινητοποιήσεις στις 9 Απρίλη.

