- Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη για τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων
- 1η ΜΑΗ 2026 - ΑΠΕΡΓΙΑ: Καμιά θυσία για τον πόλεμο & τα κέρδη τους - Οργάνωση κι αγώνας για την ανατροπή - Όλοι & όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στις10:30 στο Σύνταγμα
- Σωματείο Athens Marriott: Καταγγελία για τις απολύσεις στα KFC - ΔΕΝ θα περάσουν! Η τρομοκρατία δεν μας φοβίζει!
- Άρθρο του Γ. Στεφανάκη για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη
- Saint George Lycabettus: 5 αστέρια στην ομηρία των συμβάσεων και τις διώξεις για συνδικαλιστική δράση
Το ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Nakliyat Is Τουρκίας
Το ΠΑΜΕ πήρε μέρος και χαιρέτισε στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Μεταφορών Τουρκίας, Nakliyat Is, μέλος της ΠΣΟ. Το Συνέδριο του Nakliyat Is ξεκίνησε την Κυριακή 9 Φλεβάρη στην Κωνσταντινούπολη, με χαιρετισμούς συνδικάτων από την Τουρκία, αλλά και άλλων χωρών.
Το ΠΑΜΕ, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το Nakliyat Is για τη σταθερή του αλληλεγγύη με τους αγώνες των εργαζομένων στην Ελλάδα, όπως τις κινητοποιήσεις στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Τουρκία, στα γραφεία της ΚΟΣΚΟ, κ.ά.
Ταυτόχρονα, μετέφερε τη δέσμευση των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας για νέες πρωτοβουλίες φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των εργατών της Ελλάδας και της Τουρκίας και ενδυνάμωση της κοινής δράσης για την ισχυροποίηση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.