- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
- Για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα
- ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Πάρτε πίσω τις απολύσεις - Δεν περισσεύει κανείς - Τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
- Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες – Δεν θα αποδεχτούμε τα εργοδοτικά εγκλήματα για κανονικότητα Όλοι στη Σύσκεψη-Συγκέντρωση σωματείων, στις 11/7, πλ. Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο στις 10:30
Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ- Για τη βρώμικη δουλειά της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ
Την ώρα που δεκάδες συνδικάτα:
-οργανώνουν την πάλη ενάντια στο νέο αντιασφαλιστικό νόμο – λαιμητόμο της κυβέρνησης της Ν.Δ.
-προετοιμάζουν απεργία
-παλεύουν για να στηρίξουν τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ, των μεταλλείων της ΔΕΗ, όλων των χώρων που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ με τις γνωστές μεθόδους της συνδικαλιστικής μαφίας, όπως την ονόμασαν οι εργαζόμενοι, οργανώνει τη βρώμικη δουλειά της με στόχο να κάνει ένα συνέδριο παρωδία. Ένα συνέδριο χωρίς καμιά συζήτηση, πίσω από κλειστές και καλά φρουρούμενες πόρτες, για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους.
Όμως είναι προκλητική η στάση ορισμένων ΜΜΕ και δημοσιογράφων, οι οποίοι διαρκώς και αποκλείοντας την αντίθετη άποψη δημοσιεύουν “πληρωμένες καταχωρήσεις”. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι “πληρωμένες καταχωρήσεις” αμείβονται από τον παχυλό μισθό των εργατοπατέρων και όχι από τα ταμεία της ΓΣΕΕ.
Οι εργαζόμενοι έχουν ένα δρόμο. Να τους ξεπεράσουν. Να δώσουν αγωνιστικό παρόν με ενότητα και μαζικότητα για να μην περάσει το έκτρωμα του αντιασφαλσιτικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης της Ν.Δ.