- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
- Για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα
- ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Πάρτε πίσω τις απολύσεις - Δεν περισσεύει κανείς - Τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
- Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες – Δεν θα αποδεχτούμε τα εργοδοτικά εγκλήματα για κανονικότητα Όλοι στη Σύσκεψη-Συγκέντρωση σωματείων, στις 11/7, πλ. Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο στις 10:30
Εκδήλωση των Συνδικάτων (φωτό)
Το καλό …καλύτερο!
Με μεγάλη επιτυχία από πλευράς μαζικότητας και περιεχομένου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιούνη το γλέντι των Συνδικάτων στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για μια βραδιά που κάθε χρόνο, στο ίδιο μέρος, γίνεται όλο και πιο καλύτερη και στην οποία συμμετέχουν όλο και περισσότεροι.
Χιλιάδες εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους διασκέδασαν σε μια καλά οργανωμένη εκδήλωση από τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Επισιτισμού-Τουρισμού, Ενέργειας, το Σωματείο Χρηματοπιστωτικού και τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο που είχε αναλάβει για ακόμη μια φορά να προσφέρει καλή, ποιοτική μουσική.
Το φθηνό, αλλά προετοιμασμένο με ιδιαίτερη φροντίδα φαγητό από τους επισιτιστές σε ένα όμορφο περιβάλλον που έστησαν οι οικοδόμοι, με την συμβολή των εργαζομένων στις τράπεζες και στην ενέργεια, δείχνει ότι τα ταξικά σωματεία μπορούν να είναι πρωτοπόρα όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και στον πολιτισμό.
Μια τέτοια εκδήλωση, λίγες μέρες πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη, μας δίνει περίσσιο θάρρος να ριχτούμε πιο δυνατά στη μάχη ενάντια στο νέο μνημόνιο, απέναντι σε όσους μας στερούν το δίκιο μας.



