- Για την ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη διανομέα στο ΠΑΝΘΕΟΝ
- Σωματείο εργαζομένων σε Grande Bretagne & King George: όλοι στην απεργία στις 14/10 στις 10.30 στα Προπύλαια
- Ανακοίνωση – καταγγελία Σωματείων στον Επισιτισμό – Τουρισμό
- ΑΠΕΡΓΙΑ 14/10: όλοι στις 10:30 στα Προπύλαια - προσυγκέντρωση στα γραφεία των Ξενοδόχων στις 9:30
- Όλοι στη συγκέντρωση στην πρεσβεία τους κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ! Παρασκευή 10/10 στις 19:00μ.μ. έξω από τον σταθμό του Μετρό Πανόρμου
Όλοι στη συγκέντρωση στην πρεσβεία τους κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ! Παρασκευή 10/10 στις 19:00μ.μ. έξω από τον σταθμό του Μετρό Πανόρμου

Όλοι στη Συγκέντρωση στην πρεσβεία τους κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ!
Παρασκευή 10 Οκτώβρη, στις 19:00μ.μ. έξω από τον σταθμό του Μετρό Πανόρμου
Το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής συμμετέχει και καλεί στην συγκέντρωση σωματείων και φορέων την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου έξω από την πρεσβεία του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, με προσυγκέντρωση στις 19:00 στον σταθμό του μετρό Πανόρμου.
Καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και το «ειρηνευτικό» σχέδιο Τραμπ-Νετανιάχου που επιχειρούν να μετατρέψουν τη Γάζα σε προτεκτοράτο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, βάζοντας ταφόπλακα στην πάλη του ήρωα παλαιστινιακού λαού για ένα πραγματικά ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.
Οι διαρκείς δολοφονίες παλαιστινίων, η παρεμπόδιση ανθρωπιστικής βοήθειας, η επιβολή λιμού, το πειρατικό «ρεσάλτο» στον στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια, είναι το αποτέλεσμα της δολοφονικής πολιτικής ΕΕ-ΝΑΤΟ με την στήριξη και της ελληνικής κυβέρνησης της ΝΔ στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.
Ο λαός της χώρας μας, οι λαοί όλου του κόσμου βρίσκονται στην σωστή πλευρά της ιστορίας, πλάι στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και η καταδίκη της πολιτικής της ΕΕ-ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεων, εκφράζεται μέσα από μεγαλειώδης κινητοποιήσεις σε όλη την Ευρώπη, εκφράστηκε και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία την 1η του Οκτώβρη, που οι εργαζόμενοι δώσαμε για άλλη μια φορά το μήνυμα. Η πολιτική που χτυπά τα δικαιώματά μας, είναι η ίδια αυτή πολιτική που αιματοκυλά τους λαούς για τα συμφέροντα και τα κέρδη των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. Η διέξοδος λοιπόν για τους εργαζόμενους βρίσκεται στον οργανωμένο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση που βιώνουμε με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής!
Καλούμε όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό απαιτώντας να σταματήσει κάθε συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το κράτος δολοφόνο. Να εφαρμοστεί η ομόφωνη απόφαση της ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967. Να σταματήσει ΤΩΡΑ η γενοκτονία που συντελείται στη Γάζα!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ