- Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη για τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων
- 1η ΜΑΗ 2026 - ΑΠΕΡΓΙΑ: Καμιά θυσία για τον πόλεμο & τα κέρδη τους - Οργάνωση κι αγώνας για την ανατροπή - Όλοι & όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στις10:30 στο Σύνταγμα
- Σωματείο Athens Marriott: Καταγγελία για τις απολύσεις στα KFC - ΔΕΝ θα περάσουν! Η τρομοκρατία δεν μας φοβίζει!
- Άρθρο του Γ. Στεφανάκη για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη
- Saint George Lycabettus: 5 αστέρια στην ομηρία των συμβάσεων και τις διώξεις για συνδικαλιστική δράση
Να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στην Πύλο!
Το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση εργατικών σωματείων και άλλων φορέων της Μεσσηνίας έξω από τα Δικαστήρια της Καλαμάτας, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό διαδηλωτών και την προσαγωγή τριών.
Η εν λόγω συγκέντρωση διεξήχθη με αφορμή τη διεξαγωγή της δίκης για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο και με αίτημα να μην συγκαλυφθούν η τεράστιες ευθύνες του κράτους, της Frontex, αλλά και της ίδιας της πολιτικής της ΕΕ για το μεταναστευτικό- προσφυγικό.
Ωστόσο φαίνεται πως τα σχέδια της κυβέρνησης και ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού είναι διαφορετικά, για αυτό προχωράει σε μέτρα καταστολής οποίου αμφισβητεί αυτήν την πολιτική. Κάνουμε ξεκάθαρο ότι, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τον λαό να διεκδικεί την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών και των πραγματικών ενόχων και αυτού του εγκλήματος.
Η Κεντρική Διοίκηση