Εκλογές στο σωματείο εργαζομένων της Select Services στις 10-11 Μαΐου

FacebookTwitterGoogle+Share

Email: somateiossp2018@gmail.com/somateiossp.blogspot.gr

Τηλ. Επικοινωνίας : 6957758856, 6983289454, 6975641642

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι οι αρχαιρεσίες (εκλογές) του σωματείου μας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπους για τις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαΐου και το Σάββατο 11 Μαΐου, σε ώρες και μέρος που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα για οποιοδήποτε από τα παραπάνω αξιώματα πρέπει να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 3 Μαΐου το απόγευμα στις 20.30, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Σωματείου. 

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να γίνουν μέλη του Σωματείου και να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες εκτός από τα διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης.

Στις αρχαιρεσίες του Σωματείου δίνεται και η δυνατότητα ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως ψηφοφορίας στα μέλη του Σωματείου για τα όργανα διοίκησης και εκπροσώπησης του Σωματείου.

Προκειμένου το μέλος του Συνδικάτου να συμμετάσχει στην ψηφοφορία εξ αποστάσεως- ηλεκτρονικά θα πρέπει να δηλώσει αυτή την επιθυμία του προς την εφορευτική επιτροπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (mail) somateiossp2018@gmail.com  έως και την Παρασκευή 03/05/2024 και ώρα 19:00, προκειμένου να προβεί η εφορευτική επιτροπή στις σχετικές διαδικασίες, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στο προαναφερόμενο mail:

  1. τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του
  2. την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριο του ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του σε μορφή pdf,
  3. συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση, σε μορφή pdf, ότι εξακολουθούν να εργάζονται στην επιχείρηση και θα δηλώνουν και οποιαδήποτε τυχόν μεταβολή των στοιχείων τους που αναφέρονται στο μητρώο μελών του σωματείου σύμφωνα με το καταστατικό αυτού.
  4. συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την υπεύθυνη δήλωση, σε μορφή pdf, περί του ότι δεν έχουν ψηφίσει διαμέσου άλλης συνδικαλιστικής οργάνωσης για την εκλογή αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ.1 εδάφιο β του Ν.1264/1982 (εφ’ όσον  ψηφίζουν και για αντιπροσώπους στα δευτεροβάθμια όργανα)
  5.  Αν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σωματείο.

Θα πρέπει δηλαδή το μέλος που επιθυμεί να ψηφίσει ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως να εκπληρώσει τις ίδιες υποχρεώσεις με το μέλος που επιλέγει να ψηφίσει δια ζώσης. Η εφορευτική επιτροπή αφού προβεί στον απαραίτητο έλεγχο των δικαιολογητικών του μέλους που επιθυμεί να συμμετάσχει στην ψηφοφορία εξ αποστάσεως- ηλεκτρονικά και εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που τίθενται θα του στείλει το σχετικό link και κωδικό για να μετάσχει στην ψηφοφορία εξ αποστάσεως.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ