Σωματείο εργαζομένων Select Services: όλοι στη στάση εργασίας στις 12/4 13:00-15:00

FacebookTwitterGoogle+Share

13.10 συγκέντρωση έξω από τα Burger King
Να καταβληθούν τα έξοδα μετακίνησης σε όλους και όλες μας!

Μετά από 4 μήνες και 6 αιτήματα συνάντησης και 154 υπογραφές εργαζομένων, η εργοδοσία αρνείται να ικανοποιήσει το καθολικό αίτημα των εργαζομένων για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και παραμένει η μοναδική εταιρεία στο αεροδρόμιο που δεν τα παρέχει!

Αγνοεί επιδεικτικά πάνω από τους μισούς εργαζόμενους που έχουμε υπογράψει και διεκδικούμε να ανακουφιστούμε έστω στο ελάχιστο από τις συνέπειες της συνεχιζόμενης ακρίβειας και της πολιτικής που εφαρμόζεται και κρατά τους μισθούς μας καθηλωμένους στο ύψος του 2009.

Αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ για όλους μας το γεγονός ότι διαφημίζουν σε αγγελίες ως παροχή τα έξοδα μετακίνησης σε εποχικό προσωπικό και αγνοούν επιδεικτικά το αίτημα των εργαζομένων που ήδη δουλεύουμε στην εταιρεία, θέλοντας να προσελκύσουν εποχικούς, θέλοντας να μας διαχωρίσει από τους νέους συναδέλφους μας.

Και όλα αυτά την ίδια  στιγμή που τα ρεκόρ κερδών της εταιρείας ξεπερνούν το ένα μετά το άλλο, που ανοίγει νέα μαγαζιά σε Αθήνα και περιφερειακά αεροδρόμια, κέρδη και επενδύσεις που στην κυριολεξία έχουν γίνει πάνω στα σμπαραλιασμένα μας -από την εντατικοποιημένη εργασία- κορμιά και στους χαμηλούς μισθούς μας.

Μας κοροϊδεύουν!

Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν, αντί να συζητάμε για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς με 5ημερο-8ωρο-40ωρο και σταθερή δουλειά αορίστου χρόνου,  η εργοδοσία βρήκε και πάλι τη λύση που την εξυπηρετεί : Να δουλεύουμε 6 μέρες ή 6μηνες αντί να προχωρήσει σε μαζικές προσλήψεις αορίστου χρόνου και να ικανοποιήσει τα αιτήματα μας!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Την Παρασκευή 12/04 σταματάμε τη δουλειά 13.00-15.00. Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, το σωματείο μας και διεκδικούμε:

1. Την καταβολή μηνιαίως ποσού που αντιστοιχεί στην τιμή της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τη μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο, ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος για βενζίνη και εισιτήρια ΚΤΕΛ.

2. Την υπογραφή διμερούς συμφωνίας μεταξύ του σωματείου και της επιχείρησης για την παροχή προς όλους τους εργαζόμενους των εξόδων μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ