Με την οργάνωση και τη δράση μας έχουμε κατακτήσεις!

FacebookTwitterGoogle+Share

Συνάδελφοι!

Σήμερα, για ακόμη μία φορά, το Συνδικάτο μας, σε κοινή δράση με μαζικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών κέρδισε τη μάχη και η συναδέλφισσά μας Ιωάννα, στο κατάστημα «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» Νέας Χαλκηδόνας, επέστρεψε στη δουλειά δικαιωμένη!

Με σύνθημα «Λάστιχο δουλειά, τσακίζει τη ζωή μας – Οργάνωση κι αγώνας η απάντησή μας», η εργοδοσία του καταστήματος και συνολικά η Κεντρική Διοίκηση της αλυσίδας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» αποδέχτηκαν το σύνολο των αιτημάτων μας, τα οποία αφορούσαν τη γονική άδεια που είχε αιτηθεί η εργαζόμενη μα και την εκδικητική, μονομερής αλλαγή ωραρίου που της είχε επιβληθεί.

Η πείρα μας έχει διδάξει πως η ανάπτυξη ενός ισχυρού ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, ικανού να ανταποκριθεί στις πολύπλευρες σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις του αγώνα είναι κλειδί για την ενότητα των εργαζομένων. Είμαστε σε εγρήγορση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Κλιμακώνουμε λοιπόν σε όλα τα επίπεδα για οργάνωση παντού!

Οι αγώνες που αναπτύσσουμε πατούν πάνω στη καθολική αλληλεγγύη, με άλλα Σωματεία, μαζικούς Φορείς και εργαζόμενους, τους κατοίκους της περιοχής. Με τη δράση μας, ο αγώνας για μία επαναπρόσληψη ή για τα ζητήματα της γυναίκας στο χώρο δουλειάς της, έγινε υπόθεση όλων μας. Έτσι και σήμερα, η επιτυχία αυτή οφείλεται στους δεκάδες εργαζόμενους του Συνδικάτου, τους κατοίκους της περιοχής και τους Συλλόγους Γυναικών που ανήκουν στη δύναμη της ΟΓΕ.

Καλούμε σε απειθαρχία και ανυπακοή, στο δρόμο για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών των  κυβερνήσεων και της Ε.Ε., για την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων και την ανάπτυξη της αλληλεγγύης.

Συνεχίζουμε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο