Καταγγελία για την απαράδεκτη απόλυση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων»

FacebookTwitterGoogle+Share

Το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού & Ξενοδοχείων Αττικής, το Παράρτημα Βόρειου Τομέα Αττικής & οι Σωματειακές του Επιτροπές, καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απόλυση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ο «ΒΥΡΩΝ», Ελπίδας Νασιοπούλου από το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ».

 Οι αιτιάσεις της εργοδοσίας χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά της συναδέλφου ανάρμοστη, επειδή η τελευταία, μετά από την είδηση ότι το εν λόγω φροντιστήριο θα άνοιγε την 17η Νοέμβρη, εξήγησε στην εργοδοσία ότι η ημέρα αυτή είναι αργία για την εκπαίδευση και τα φροντιστήρια είναι κλειστά. Μίλησε στους μαθητές για το πολυτεχνείο, τους εξήγησε γιατί γιορτάζεται κάθε χρόνο, γιατί είναι καθιερωμένη ως μέρα αργίας και εκδηλώσεων στα σχολεία. Η στάση της αυτή χαρακτηρίστηκε ως συνδικαλιστική δράση σε μαθητές και της ανακοινώθηκε η απόλυση της.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Αυτή είναι η πραγματικότητα και αποτελεί μέρος της εργασιακής ζούγκλας που επικρατεί σε όλους τους χώρους δουλειάς, όπως και στον δικό μας κλάδο. Μία κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από όλες τις κυβερνήσεις, τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων. Που ξηλώνουν ότι κατακτήσεις είχαν οι εργαζόμενοι.

Δεν θα δεχτούμε να δουλεύουμε άλλο κάτω από συνθήκες ανασφάλειας, με ελαστικές σχέσεις εργασίας, με μισθούς πείνας, χωρίς συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ! ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ 18 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ.