Το Σωματείο SSP για τον πλειστηριασμό σε συναδέλφισσα!

FacebookTwitterGoogle+Share

Σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση «ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε» νομού Αττικής

Email: somateiossp2018@gmail.com/somateiossp.blogspot.gr

Τηλ. Επικοινωνίας : 6979673364, 6957758856, 6975641642

Αθήνα, 02/09/2020

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Πριν ακόμα ψηφιστεί ο νέος πτωχευτικός κώδικας, που ενταφιάζει οριστικά τα ελάχιστα μέτρα προστασίας που είχαν απομείνει για την πρώτη κατοικία, σε ακόμα μία συνάδελφο ήρθε ειδοποίηση για πλειστηριασμό του σπιτιού της. 

Δεν αρκεί που ούτε το προηγούμενο διάστημα μπορούσε να ανταπεξέλθει καλά καλά με τις δόσεις «θηλιά» της τράπεζας του στεγαστικού δανείου, τώρα που βρίσκεται σε αναστολή και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε για τα είδη βασικής ανάγκης με τα 10 ευρώ τη μέρα που αναγκαζόμαστε να ζούμε, της ήρθε ειδοποίηση από την τράπεζα ότι πρόκειται να προχωρήσει σε πλειστηριασμό του σπιτιού της!

Τέρμα πια στην κοροϊδία! Η κυβέρνηση δίνει αβέρτα μέτρα στήριξης στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους όταν οι εργαζόμενοι πνίγονται στα χρέη, τη μισοανεργία και την ανασφάλεια. Το δρόμο άνοιξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται η κυβέρνηση της ΝΔ να συμπληρώσει το αντιλαϊκό νομοθετικό οπλοστάσιο για να βγουν στο «σφυρί» τα σπίτια των εργαζομένων, που από τη μία έχουν χιλιοπληρώσει και από την άλλη, με τις νέες διατάξεις που προβλέπονται, καλούνται να πληρώνουν ενοίκιο για το σπίτι τους, για κάποιο διάστημα, πρωτού η τράπεζα βρει αγοραστή!

 Τώρα να γίνει διακοπή πληρωμών σε τράπεζες, δημόσιο, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο για τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή! 

Να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Είμαστε σε επιφυλακή, χρειάζεται έμπρακτα να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε κάθε συνάδελφο που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα.