- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
- Για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα
- ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Πάρτε πίσω τις απολύσεις - Δεν περισσεύει κανείς - Τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
- Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες – Δεν θα αποδεχτούμε τα εργοδοτικά εγκλήματα για κανονικότητα Όλοι στη Σύσκεψη-Συγκέντρωση σωματείων, στις 11/7, πλ. Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο στις 10:30
Απεργία 23 Οκτώβρη: καθημερινές περιοδείες του Συνδικάτου μέσα σε ξενοδοχεία για την επιτυχία της απεργίας
Συνεχίζονται και πυκνώνουν οι περιοδείες του Συνδικάτου μέσα στα ξενοδοχεία και άλλους χώρους εργασίας μπροστά στη μάχη της πανελλαδικής κλαδικής απεργίας για τον επισιτισμό – τουρισμό στις 23 Οκτωβρίου.
Τα μέλη της Διοίκησης του Συνδικάτου, σε συντονισμό με τα επιχειρησιακά σωματεία, δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης και της οργάνωσης του αγώνα για την επιτυχία της απεργιακής συγκέντρωσης που θα αποτελέσει εφαλτήριο για τις διεκδικήσεις και τις κατακτήσεις μας.
Ήδη πραγματοποιήθηκαν περιοδείες και εξορμήσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία του κέντρου όπως το Royal Olympic, το ZAFOLIA, το Intercontinental και το Αθήναις, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες σε πολλά ακόμα προκειμένου να φτάσει σε όλους τους εργαζόμενους το αγωνιστικό μήνυμα της απεργιακής μάχης.
Διεκδικούμε να υπογραφούν πανελλαδικές κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς που θα διασφαλίζουν όλα τα σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα. Είναι η ώρα να υπερασπιστούμε τη ζωή και το μέλλον μας. Απεργούμε για τη δική μας ζωή!
Όλοι στην απεργία στις 23 Οκτώβρη με συγκέντρωση 10:30 στο Υπουργείο Εργασίας.