- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
- Για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα
- ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Πάρτε πίσω τις απολύσεις - Δεν περισσεύει κανείς - Τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
- Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες – Δεν θα αποδεχτούμε τα εργοδοτικά εγκλήματα για κανονικότητα Όλοι στη Σύσκεψη-Συγκέντρωση σωματείων, στις 11/7, πλ. Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο στις 10:30
30 Μάρτη Ημέρα Παλαιστινιακής Γης – Σταθερά στο πλευρό του Παλαιστινιακού Λαού
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο τιμά την Ημέρα της Παλαιστινιακής Γης δηλώνοντας την σταθερή του στήριξη στον συνεχιζόμενο αγώνα του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή βία και κατοχή.
Την στιγμή που οι λαοί γίνονται μάρτυρες του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας στην Ουκρανία, δεν ξεχνάμε το διαχρονικό ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού. Ένας κράτος που δολοφονεί παλαιστίνιους, με καθημερινά περιστατικά βίας και καταπάτησης βασικών δικαιωμάτων, συλλήψεις και φυλακίσεις ακόμη και μικρών παιδιών.
Το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας πάντοτε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού καλεί για άμεση υλοποίηση της ομόφωνης απόφαση της ελληνικής Βουλής για αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους, διακοπή κάθε στρατιωτικής-οικονομικής και πολιτικής συνεργασίας με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του παλαιστινιακού λαού δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967. Επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ. Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.