Έξω οι φασίστες από τα σχολεία!

FacebookTwitterGoogle+Share

Το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής καταδικάζει τα απαράδεκτα γεγονότα στα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Με την ανοχή της κυβέρνησης φαίνεται ότι εξελίσσεται ένα οργανωμένο σχέδιο φασιστικών ομάδων αξιοποιώντας διάφορους κύκλους και μηχανισμούς. Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι συγκεκριμένες φασιστικές ομάδες μπαινοβγαίνουν μέσα στα σχολεία της πόλης χωρίς να συναντάνε κανένα εμπόδιο, χτυπώντας και τρομοκρατώντας μαθητές και εκπαιδευτικούς, δημοσιογράφους.

Η κυβέρνηση έχει την πρώτη και κύρια ευθύνη για την κατάσταση και με τη στάση της ανάβει το πράσινο φως στους φασίστες.

Η τακτική του συμψηφισμού και της ταύτισης των αγώνων, μαθητών, εκπαιδευτικών, γονιών είναι αυτή που αθωώνει της δολοφονικές ενέργειες των ταγμάτων εφόδου.

Καταγγέλλουμε τη κυβέρνηση όπου αντί να καταδικάσει και να πάρει μέτρα ενάντια στους δράστες, τελικά χτυπά τα θύματα.

Αυτό δείχνει η απαγόρευση εισόδου μέσα στα σχολεία, συνδικαλιστών εκπαιδευτικών, γονιών και δημοτικών συμβούλων, η απαγόρευση και το χτύπημα της κινητοποίησης στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποίησαν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών που αντιδρούν στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να καταδικάσουν τη δράση των φασιστοειδών και τη στάση της κυβέρνησης.  Πλησιάζει ένας χρόνος από τη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση έξω από τα Δικαστήρια  που τους καταδίκασε και τους ανάγκασε να κρυφτούν μέσα στα λαγούμια τους! Αντίστοιχη απάντηση θα πάρουν και τώρα!