- Όλοι την Πέμπτη 6/8 στις 20:00 στο Μετρό Ακρόπολη στην κινητοποίηση για τα 81 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα & το Ναγκασάκι
- Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον σπουδαίο Λάκη Χαλκιά
- Για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα
- ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Πάρτε πίσω τις απολύσεις - Δεν περισσεύει κανείς - Τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
- Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες – Δεν θα αποδεχτούμε τα εργοδοτικά εγκλήματα για κανονικότητα Όλοι στη Σύσκεψη-Συγκέντρωση σωματείων, στις 11/7, πλ. Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο στις 10:30
Συνεχίζεται η δράση του Συνδικάτου το αγωνιστικό τριήμερο
Φωτό
Με παρεμβάσεις στα ξενοδοχεία και τα επισιτιστικά καταστήματα συνεχίστηκε η δράση του Συνδικάτου χθες Παρασκευή 6 Μάη και σήμερα Σάββατο 7 Μάη, ενημερώνοντας τους συναδέλφους για το απεργιακό τριήμερο και προβάλλοντας την ανάγκη για ξεσηκωμό του κλάδου προκειμένου να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα.
Οι ομάδες του επισιτισμού περιόδευσαν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και μοίρασαν την απεργιακή διακήρυξη χώρο το χώρο, σε κάθε μικρό και μεγάλο επισιτιστικό κατάστημα.
Η μάχη θα συνεχιστεί μετά την αυριανή πρωινή απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα (10 πμ) με νέα κινητοποίηση και το απόγευμα της Κυριακής με προσυγκέντρωση του κλάδου στις 7 μμ. στην Παλιά Βουλή.




