- Καταγγελία για την απαράδεκτη αστυνομική επιχείρηση ενάντια σε σπουδαστές μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής
- Καταγγελία για την εκδικητική απόλυση του Πάρι Ρούπου από την PIZZA FAN
- Το νομοσχέδιο – έκτρωμα των 13ωρών και της «ευελιξίας» πάει από τώρα στα σκουπίδια! Δεν θα δεχτούμε να δουλεύουμε σαν σκλάβοι!
- Για την ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη διανομέα στο ΠΑΝΘΕΟΝ
- Σωματείο εργαζομένων σε Grande Bretagne & King George: όλοι στην απεργία στις 14/10 στις 10.30 στα Προπύλαια
Θεατρική παράσταση «Οι γειτονιές του κόσμου»

Την Κυριακή 5 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «STUDIO» (Σταυροπούλου 33, πλ. Αμερικής), θα γίνει η πρεμιέρα της παράστασης «Οι γειτονιές του κόσμου», του Γιάννη Ρίτσου, από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ.
Οι «Γειτονιές του κόσμου» αναφέρονται σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που ο λαός μας μάτωσε, έδωσε την ψυχή του για να διώξει τη φασιστική μπότα. Επίσης, δεν ήταν μόνο αγώνας για την απελευθέρωση, ήταν και αγώνας για μια κοινωνία δικαιότερη, ελεύθερη, για μια κοινωνία χωρίς στερήσεις και αποκλεισμούς, για μια κοινωνία που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Ο Ρίτσος είναι απ’ αυτούς που το είχε ξεκάθαρο μέχρι πού πρέπει να φτάσει αυτός ο αγώνας και το αποτυπώνει θαυμάσια και στις «Γειτονιές του κόσμου». Επίσης, είναι ένα έργο επίκαιρο, γιατί δίνει και στο σημερινό θεατή κάποιες βασικές αρχές και αξίες, όπως αυτές της οργάνωσης, της θέλησης, της αποφασιστικότητας.