Σωματείο εργαζομένων Stanley: Αλληλεγγύη στον αγώνα των διανομέων της WOLT

FacebookTwitterGoogle+Share

Το Σωματείο μας και οι εργαζόμενοι στο Ξενοδοχείο STANLEY εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των διανομέων της «Wolt» ενάντια στην εταιρεία που αποφάσισε να μειώσει την αμοιβή τους ανά παραγγελία.

Ο αγώνας τους είναι και δικό μας αγώνας! Δεν θα περάσει η ασυδοσία της εργοδοσίας. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι μόνο με τον οργανωμένο αγώνα και την αλληλεγγύη οι εργαζόμενοι μπορούν να κερδίσουν και να κατοχυρώσουν τα δίκαια αιτήματα τους γα μια ζωή με αξιοπρεπείς ασφαλείς συνθήκες εργασίας και αμοιβές που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.  

  • Καμία μείωση των αποδοχών ανά παραγγελία  επαναφορά των αποδοχών στα επίπεδα του Μάρτη του 2022 με αποζημίωση 0,40 cents από το πρώτο μέτρο.
  • Να σταματήσει η αδήλωτη εργασία, συμβάσεις αορίστου χρόνου απευθείας με τη wolt με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα σε όσους διανομείς εργάζονται μέσω έμμεσου εργοδότη.
  • Δωρεάν χορήγηση όλων των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας – κράνος – μπουφάν μηχανής – εξοπλισμό. Να τηρηθούν όλα τα  απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Συναδελφικά 

 το Διοικητικό  Συμβούλιο