Στιγμιότυπα από το απεργιακό συλλαλητήριο και δηλώσεις των Γ. Στεφανάκη και Μ. Καμηλάκη (photos-video)

FacebookTwitterGoogle+Share

Ο Γ. Στεφανάκης στο βήμα του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα έξω από τη Βουλή

«Δίνουμε τη μάχη ενάμιση χρόνο τώρα για τη διασφάλιση του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον κλάδο», σημείωσε ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής, από το βήμα του μεγάλου συλλαλητηρίου των Συνδικάτων έξω από τη Βουλή.

Όπως επισήμανε, ο αγώνας αυτός συνδέθηκε με την πάλη για την ανατροπή όλων των αντεργατικών νόμων. «Δώσαμε μεγάλες μάχες, μπορούμε να δώσουμε περισσότερες», υπογράμμισε ο ομιλητής.

Ο Μ. Καμηλάκης στο βήμα του μεγάλου απογευματινού συλλαλητηρίου έξω από τη Βουλή

Δουλειά ήλιο με ήλιο προβλέπει για εμάς τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και στον Επισιτισμό – Τουρισμό το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, σημείωσε ο Μανώλης Καμηλάκης, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων «Χίλτον», μιλώντας στο μεγάλο απογευματινό συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.

Μέχρι πότε θα δουλεύουμε, πότε θα δούμε τα παιδιά μας, μέχρι πότε θα μας πίνουν το αίμα μας, επισήμανε, τονίζοντας ότι γι’ αυτό θα στείλουμε το νομοσχέδιο στα σκουπίδια. Δεν πρέπει να εφαρμοστεί στην πράξη, γι’ αυτό πρέπει να οργανώσουμε την αντίδρασή μας, κατέληξε.