ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!  ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ , ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!

FacebookTwitterGoogle+Share

 

Αθήνα 7 Οκτωβρίου 2020

 

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

 ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! 

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ , ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!

 

Το Συνδικάτο με στάση εργασίας σήμερα, συμμετείχε μαζικά στο μεγάλο, λαϊκό ποτάμι, που έστειλε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας την εγκληματική, ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. 

 

Η απόφαση του δικαστηρίου, επιβεβαίωσε αυτό που τα τελευταία εφτά χρόνια φώναζαν τα εργατικά σωματεία, η νεολαία και  ο λαός μας.  Ότι είναι δολοφόνοι, ναζί , τσιράκια των αφεντικών!

 

Αυτοί που έλαμψαν δια της απουσίας τους από το μεγάλο λαϊκό ποτάμι (έτσι κι αλλιώς είναι ξένο σώμα) ήταν οι εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές,  που όλ’ αυτά τα χρόνια με τη στάση τους απέναντι στο ΠΑΜΕ, έδωσαν τροφή στο κτήνος, στα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας.

 

Συνεχίζουμε τον αγώνα , χωρίς κανένα εφησυχασμό, χωρίς καμία ανοχή στο φασιστικό δηλητήριο. Τους απομονώνουμε σε κάθε χώρο δουλειάς. Να μην έχουν τόπο να σταθούν! 

 

Προχωράμε ενωμένοι,  Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι στον επισιτσμό – τουρισμό. Ισχυροποιούμε το Συνδικάτο μας , το συντονισμό μας με το ΠΑΜΕ.

 

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ , τη μήτρα που γεννά τον φασισμό, το σύστημα της εκμετάλλευσης. Αυτό που γεννά την φτώχεια, την προσφυγιά και την μετανάστευση. Την βαρβαρότητα των απολύσεων, της ελαστικής απασχόλησης. Τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα και τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας της Υγείας μας. Τους μισθούς πείνας, τις συμβάσεις ομηρίας .

 

Το Συνδικάτο μας θα συνεχίσει με κάθε τρόπο τη προσπάθεια , με περισσότερη πλέον πείρα, ώστε στο μέλλον να μην ξαναπεράσουν οι σκοταδιστικές , αντιδραστικές αντιλήψεις των φασιστών.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ