7/10 στις 10πμ όλοι στο εφετείο με μια φωνή: ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

FacebookTwitterGoogle+Share

 

Στις 7/10 στις 10πμ έξω από το Εφετείο, τα σωματεία και οι εργαζόμενοι του κλάδου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής!

Το Συνδικάτο Επισιτισμού- Τουρισμού Αττικής για την εξασφάλιση μαζικής συμμετοχής αποφάσισε 4ωρη στάση εργασίας στις 7/10 από τις 9πμ μέχρι τη 1μμ

ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ, ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΛΙΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ, ΧΟΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…..

Ο κατάλογος ατέλειωτος, σαν τις σελίδες με τα στοιχεία της δίκης της Χ.Α. που αποδεικνύουν πως ο φασισμός, η ναζιστική ιδεολογία έχει πάντα στο στόχαστρό της, τους εργαζόμενους, είτε Έλληνες είτε μετανάστες. Πως κάνει τα πάντα για να καταστείλει αγώνες εργαζομένων, ως το καλό μαντρόσκυλο του συστήματος. Αποδείχτηκε και μέσα από την δίκη της Χ.Α πως αντιπροσωπεύει ότι πιο σκοταδιστικό στην ιστορία της ανθρωπότητας, τόσο σάπιο όσο και η τάξη που υπηρετούν.

7 χρόνια πέρασαν από την μαύρη μέρα που δολοφονήθηκε ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος, μέρα που η πλειοψηφία εργαζομένων και λαού ανατρίχιασε από την οργή, τον θυμό μιας πράξης που μπορεί να μην χωρά στο μυαλό, μα σίγουρα χωρά σε ένα σύστημα που καταπατά ακόμα και την ανθρώπινη ύπαρξη για το κέρδος. Μια πράξη απόλυτα οργανωμένη όπως και πολλές άλλες, σαν την επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τις επιθέσεις σε μετανάστες εργάτες.

Πράξεις που με τεράστιες ευθύνες όλων των κυβερνήσεων εδώ και 5 χρόνια, παραμένουν ατιμώρητες, με αποτέλεσμα να παραμένουν ελεύθεροι και με την απαράδεκτη στάση της εισαγγελέα να ανοίγει ο δρόμος για την αθώωσή τους!

Ξέρουμε πολύ καλά πως το απόστημα του ναζισμού, μπορεί να το σπάσει μόνο η οργανωμένη πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα και την τάξη που γεννά πολέμους, φτώχεια, φασισμό!

Ξέρουμε πως τώρα οι φασίστες μπορεί να λουφάζουν σε ένα βαθμό, μα όταν τους χρειαστούν ξανά στο προσκήνιο, θα τους χρησιμοποιήσουν όπως γίνεται κάθε φορά.

Δεν ξεχνάμε πως πάτησαν πόδι σε συνθήκες κρίσης, που οι καπιταλιστές και το κράτος τους ξήλωναν τα δικαιώματα των εργαζομένων για να διασφαλίσουν τα κέρδη τους.

Σε συνθήκες βαθιάς κρίσης βρισκόμαστε και τώρα! Το νιώθουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο καθημερινά.

Ο αγώνας που δίνουμε μέσα από τα Συνδικάτα, τα ταξικά σωματεία του κλάδου, ώστε να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση τους, για την διασφάλιση της υγείας και του εισοδήματός μας, ο αγώνας για να μην στοιχηθούν οι εργαζόμενοι με τα συμφέροντα των αφεντικών στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στους φασίστες με όποιο μόρφωμα και αν εμφανίζονται.

 

Καλούμε τους μετανάστες εργαζόμενους στον κλάδο να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, να οργανωθούν μαζικά στο Συνδικάτο, να τους δείξουμε πως Έλληνες και μετανάστες εργάτες είμαστε ΕΝΑ!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ