Για την εξέλιξη των παρεμβάσεων του Συνδικάτου στο ξενοδοχείο Parnis

FacebookTwitterGoogle+Share

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARNIS PALACE

Η εργοδοσία του ξενοδοχείου Parnis Palace κάτω από την παρέμβαση του  Συνδικάτου, των σωματείων και φορέων της περιοχής, που στάθηκαν στο πλευρό  των εργαζομένων, εκπλήρωσε σημαντικό μέρος των απαιτήσεων  των εργαζομένων καταβάλλοντας δεδουλευμένες οφειλές τους. Δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων εργασιακών  κανονισμών απέναντι στους εργαζόμενους.

Η απεύθυνση των εργαζομένων στο συνδικάτο τους, έδειξε ότι  μόνο η οργανωμένη πάλη, η συλλογικότητα και η αγωνιστική διεκδίκηση μπορούν να βάλουν στοπ στην εργοδοτική αυθαιρεσία. 

Η απόφαση των εργαζομένων στο  να κινητοποιηθούν  στο ξενοδοχείο Parnis, έφερε αποτέλεσμα, αναγκάζοντας την εργοδοσία όχι μόνο να εκπληρώσει τα αιτήματα τους αλλά και να πάρει το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι δεν θα ανεχτούν να δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας και τρομοκρατίας. 

Το Συνδικάτο ύστερα από απόφαση των εργαζομένων, αναστέλλει την σημερινή κινητοποίηση και καλεί τους συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε επισιτιστικά καταστήματα και ξενοδοχεία να οργανωθούν στο Συνδικάτο μας και να παλέψουμε σαν μια γροθιά.

Κανένας συνάδελφος μόνος του απέναντι στην ασυδοσία κυβέρνησης και εργοδοσίας

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ